Resultaat 1–18 van de 41 resultaten wordt getoond

Hongaarse punt PVC | Bestevloeren.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, zijn er tegenwoordig erg veel mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Ga jij voor een PVC vloer? Overweeg dan eens de Hongaarse punt PVC. Een PVC vloer met Hongaarse punt is een vloer die veel op de visgraat vloer lijkt, doordat het in een soortgelijke vorm wordt gelegd. Het verschil tussen een Hongaarse punt PVC vloer en de traditionele houten vloer is bijna niet meer te zien. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe vloer en wil je graag een Hongaarse punt PVC vloer uitzoeken? Bekijk dan snel onze uitgebreide collectie Hongaarse punt PVC!

Hongaarse punt PVC of visgraat?

Een Hongaarse punt PVC vloer heeft veel weg van de populaire visgraat PVC vloeren. Het grote verschil tussen de twee vloeren zit hem in het patroon van de vloeren. Bij een Hongaarse punt PVC vloer worden de planken haaks op elkaar gelegd in een hoek van 45 tot 60 graden. Doordat de punten aan elkaar aansluiten, oogt de Hongaarse punt PVC vloer een stuk rustiger dan een visgraat PVC vloer. Door het rustige legmotief krijgt uw nieuwe vloer een strakke en luxe uitstraling.

Het assortiment PVC Hongaarse punt van Bestevloeren.nl bestaat uit vloeren in verschillende kleuren. Of je nou op zoek bent naar een bruine Hongaarse punt PVC vloer of toch liever voor beige, grijs of wit gaat; bij Bestevloeren.nl ben je aan het juiste adres! Onze Hongaarse punt PVC vloeren zijn van bekende A-merken als Moduleo, Douwes Dekker en Therdex.

De laagste prijzen en een uitstekende service

Wil jij een mooie én betaalbare PVC vloer Hongaarse punt kopen? Dan ben je bij Bestevloeren.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over de beste en mooiste Hongaarse punt PVC vloeren en bieden deze aan tegen de laagste prijzen! Zo ben je verzekerd van een mooie Hongaarse punt PVC vloer, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt. Daarnaast bieden wij uitstekende service en voorzien we je graag van persoonlijk advies. Voor vragen en/of opmerkingen kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Heb je een mooie Hongaarse punt PVC vloer gevonden, maar wil je deze nog eens met eigen ogen bekijken? Dat kan natuurlijk! Bezoek eens onze showroom in Itterbeck, Duitsland. Dit is net over de grens bij Almelo en is makkelijk te bereiken met de auto. Graag tot snel!