Resultaat 1–18 van de 110 resultaten wordt getoond

Sense PVC vloeren | Bestevloeren.nl

Heb jij een nieuwe PVC vloer nodig? Dan ben je bij Bestevloeren.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk Sense PVC vloeren aan in verschillende modellen en maten. Zowel het Sense Dryback PVC als het Click PVC van Sense tref je in ons assortiment. Heb je hulp nodig met het uitzoeken voor de beste vloer voor jou? Wij geven ook persoonlijk advies voor de beste vloeren.

Soorten & voordelen van Sense PVC vloeren

Zoals je hierboven al hebt gelezen verkopen wij bij Bestevloeren.nl PVC vloeren van het merk Sense. Door ons brede assortiment is de kans van slagen erg groot als je op zoek bent naar PVC vloeren van Sense. Je hebt keuze uit maar liefs zeven kleuren en acht soorten structuren. Daarnaast heb je de keuze in een Dryback PVC vloer of een Click PVC vloer. Wanneer je voor een Dryback PVC vloer kiest, dan heb je twee manieren om het te plaatsen. Je kunt er voor kiezen om de vloer rechtstreeks te verlijmen op een geëgaliseerde vloer. Of je kiest ervoor om een ondervloer te gebruiken, op die manier hoef je het zelf niet meer te verlijmen. Als je het toch allemaal wat makkelijker wilt maken voor jezelf, kan je ook voor een Click PVC vloer van Sense kiezen. Hierbij heb je geen lijm of een ondervloer nodig, maar werkt het als een click systeem. De PVC vloeren van Sense zijn hoogwaardige, comfortabele vloeren met de uitstraling waar jij naar zoekt! De PVC vloeren zijn geluiddempend, watervast, duurzaam en milieuvriendelijk.

Eenvoudig & snel geleverd bij Bestevloeren.nl

Heb je nog een beetje twijfels over wat voor soort structuur je wilt of ben je toch niet helemaal zeker wat voor kleur het best bij je huis past? Geen probleem! Bij Bestevloeren.nl heb je de mogelijkheid om gratis kleurstalen van Sense te bestellen, zo kun je het gemakkelijk thuis bekijken. Wij bezorgen door heel Nederland. Als je boven de vijfhonderd euro besteld bezorgen we het gratis thuis. Heb je zelf moeite met het leggen van een PVC vloer? Wij bieden ook legservice om de PVC vloeren te komenleggen. We zijn gemakkelijk telefonisch te bereiken en/of via de e-mail voor vrijblijvende offertes. Sense PVC vloeren kopen bij Bestevloeren.nl? Bij ons bestel je veilig en makkelijk online! Achteraf betalen is ook mogelijk!